ME JA MEIDÄN KOIRAMME
Asumme Ivalossa Ivalojoen rannalla kahden tyttäremme kanssa. Riekon- ja sorsanpyynnissä apunani on aina seisova kanakoira. Olemme kasvattaneet  pienimünsterinseisojia vuodesta 1989 kennelnimellä "Seitsenaukeen" ja linjamme pohjautuu saksalaisten parhaisiin käyttölinjoihin. Astutusmatkamme ovat usein suuntautuneet kauas Saksan parhaiden jalostusurosten luo, mutta myös tanskalaista ja ruotsalaista "verta" on käytetty.
We live in Ivalo, Lapland - Finland, 300 km north from Polar Circle. I hunt with my German Pointers willow- and wood grouses and of course, ducks too.

POHJ MVA FIN&S&N MVA Seitsenaukeen Klette on juuri sellainen, mitä esivanhemmat (FIN KVA&MVA Carlo vom Fehntjer Meer & Grille von den Sieben Auen) ja äiti (Seitsenaukeen Frigga) antoivat odottaa: palveluhalukas, riistaintoinen, hyvänenäinen ja erittäin vauhdikas mimmi. Kasvattajan silmäterä!


JUNKKARI 2011  Taavi-tuulin Tomu . Haaveissa oli löytää Dammin kaltainen hyväluonteinen ja hyvähakuinen koira, joten päätimme ottaa astutuspentu sitten suoraan Dammista.
Seitsenaukeen uutta polvea edustaa Seitsenaukeen Odette.
Kaunis, palveluhalukas, hyvänenäinen ja riistaintoinen kuten äitinsä Klette.